Lakossági fórum lesz ma a kőhegyi szabályozásról

A helyi építési szabályzat Kőhegy területét érintő módosításáról tart lakossági fórumot a Polgármesteri Hivatal 2015. november 30-án, hétfőn, 17 órai kezdettel a Városházán, ahova minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 24/2014. (IX.29.) önkormányzati rendeletével jóváhagyott helyi építési szabályzat Kőhegy területét érintő módosításának lakossági véleményezése céljából lakossági fórumot tartanak.

Időpont: 2015. november 30. (hétfő) 17 óra

Helyszín: Budaörsi Városháza Nagyterme (Budaörs, Szabadság út 134. 2. emelet)

A tervek megtekinthetők Budaörs város honlapján www.budaors.hu „településrendezési tervek módosítása” fül alatt. A tervet papír alapon is megtekinthetik a hivatal nyitvatartási és ügyfélfogadási idejében a Főépítészi Irodán. Továbbá a tervvel kapcsolatban szakmai egyeztetésre, személyes tájékozódásra is lehetőséget biztosítanak a Hivatal Főépítészi Irodáján, ügyfélfogadási időben.

Az elkészült tervezettel kapcsolatban esetlegesen már felmerült kérdéseket, észrevételeket az alábbi e-mail címre várják:

foepitesz@budaors.hu

A megküldött javaslatokat, kérdéseket a lakossági fórum keretében közösen vitatják meg a helyszínen felmerülő kérdésekkel együtt. A rendezvényen többek között részt vesznek a Főépítészi Iroda munkatársai.

Minden érdeklődő részvételére számítanak.

(forrás: budaors.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.