Nem ez volt az első eset

Az illetékes bíróság elrendelte annak a 31 éves budapesti férfinak az előzetes letartóztatását, aki ezúttal egy solymári bevásárlóközpontban követett el bűncselekményt.

 

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt S. Károly 31 éves budapesti lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. október 22-én 16 óra körüli időben egy solymári bevásárlóközpontban kiválasztott közel 130 darab autóillatosítót, majd azokat a nadrágjába rejtette és a vevőszolgálatnál megpróbált a termékek kifizetése nélkül távozni az üzletből.

A biztonsági szolgálat munkatársai észlelték a bűncselekmény elkövetését, ezért a 31 éves fővárosi férfit az áruház parkolójában feltartóztatták és értesítették a rendőrséget.

 

  1. Károlyt a járőrök a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították. A 31 éves budapesti férfit a nyomozók – bűnügyi őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásának indítványozására. A nyomozás során kiderült, hogy a gyanúsított 2015. április 4. és október 22. közötti időszakban összesen 13 esetben követett el hasonló jellegű bűncselekményt.

 

A Budaörsi Járásbíróság 2015. október 25-én elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását, aki ellen a további eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.