Szívvel-lélekkel – ER-BA Gyógymód

(Budaörs, 2015. október 20. – Budaörsi Infó) Amikor a szervezet segítségért kiált megszoktuk, hogy beveszünk néhány szem gyógyszert, vagy elmegyünk orvoshoz, és különböző pirulákkal tömjük tele a magunkat. De miért ne csinálnánk másként, ha van más megoldás is? Az ER-BA Gyógymód nem varázslat, és nem nyújt gyógyírt gyógyíthatatlan betegségekre, viszont új kapukat nyit egy harmonikus és tudatos élet felé.

 

 

Juhászné Rech Erika több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a természetgyógyászat és a reflexológia terén. Volt egy álma, hogy egyszer saját rendelőt nyit, és eljött az idő, hogy ez az álom valóra váljon.

Budaörsön a Szivárvány utca 3-ban várja kollégáival azokat a gyógyulni vágyó pácienseket, akik adnak egy lehetőséget a természetes gyógymódoknak.

Az Er-BA Gyógymód rendelőjében reflexológia, biorezonanciás állapotfelmérés és kezelés, csontkovácsolás, ősi-kínai energetikai masszázs, svéd masszázs és életmód-tanácsadás várja az érdeklődőket. Különböző állapotfelméréseket és kezeléseket végeznek akár prevenciós céllal, akár a már kialakult különböző betegségek okainak feltérképezésére. Terápiaként különböző természetes gyógymódokat alkalmaznak, amelyek használatával könnyebben meg lehet őrizni vagy helyre lehet állítani az egészségünket.

 

erbacsapat

Miben tud segíteni az ER-BA Gyógymód?
Prevenció, immunrendszer erősítés felnőtteknél és gyerekeknél, idegrendszeri betegségek: depresszió, pánik, fóbia, szorongás, hiperaktivitás, tanulási zavarok: diszlexia, diszkalkulia kezelésére alkalmas. Mindezek mellett fáradékonyság, levertség, csökkent fizikai és szellemi teljesítőképesség, alvászavarok, szembetegségek: rövid- és távollátási zavarok, homályos látás, szemgyulladások, fülbetegségek, fülzúgás, fülgyulladások, egyensúlyzavar, homlok- és arcüreggyulladások, légúti betegségek: asztma, légúti gyulladások, allergiák/intolerancia (étel, szénanátha, fém, pollenek, nehézfém terhelés), pajzsmirigy funkciózavarok kezelésére is ajánlott.

Természetesen ez a lista csak töredéke azoknak a betegségeknek, amelyre megoldást jelent az Er-BA Gyógymód.

A www.erbagyogymod.hu weboldalon vagy az facebook/erbagyogymod közösségi oldalon elolvashatják, hogy mi az, amiben az önök segítségére lehetnek Budaörs legjobb természetgyógyász szakemberei.

 

erba

(X)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.