Kábítószer volt nála

A budaörsi rendőrök egy 30 éves helyi férfit fogtak el, aki megpróbálta kivonni magát a rendőri intézkedés alól. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. János 30 éves budaörsi lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottat 2015. október 7-én 19 óra 20 perckor Budaörs hétvégi házas területén a járőrök intézkedés alá vonták. A 30 éves helyi férfi megpróbálta magát kivonni az intézkedés alól, el akart elfutni, de a rendőrök elfogták. A menekülés közben a gyanúsított egy elkerített telekre bedobott egy dobozt, amit a rendőrök megkerestek.

A helyszíni szemle során kiderült, hogy a doboz cigarettapapírokat, mérleget, nylon tasakot, egy ételtároló edényben kábítószergyanús növényi törmeléket és egy kapszulában 2 csomag fehér színű, krémes állagú kábítószergyanús anyagot tartalmaz.

 

Sz. Jánost a budaörsi rendőrök az elfogását követően a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki. A vele szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott.

 

A további eljárást ellene a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.