Boltok nyitvatartása a négynapos ünnep alatt

Hosszú hétvége előtt állunk, érdemes figyelni arra, hogy változik a boltok nyitva tartása. Nem nehéz megjósolni azt sem, hogy kedden és szerdán a szokásosnál többen indulnak majd vásárolni.

Augusztus 20-án, CSÜTÖRTÖKÖN a legtöbb bolt zárva tart. Csak néhány kisboltban, virágboltban, illetve a benzinkutaknál vásárolhatunk.

Augusztus 21-én PÉNTEKEN a boltok a szokásos hétköznapi rend szerint tartanak nyitva. Több plázában este 10-ig is várják a vevőket.

Augusztus 22-én, SZOMBATON a megszokott szombati nyitva tartás lesz érvényben. Érdemes figyelni arra, hogy lehetnek olyan kisboltok, szaküzletek, amelyek nem nyitnak ki a hétvégén.

VASÁRNAP, 23-án inkább ne induljunk vásárolni. Néhány üzlettől eltekintve – akik most, például az iskolakezdésre időzítve használják ki “szabad” vasárnapjukat – szinte minden zárva tart majd, ahogy azt vasárnaponként már megszokhattuk.

Érdemes figyelni arra, hogy várhatóan kedden, szerdán és pénteken is a szokásosnál többen lesznek majd a boltokban, így elképzelhető, hogy hosszabb sorokra kell számítanunk.

 

(Forrás: penzcentrum.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.