Verekedés volt Budaörsön

A budaörsi rendőrök három férfit fogtak el, akik az utcán bántalmazták a sértettet. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt H. Sándor 46 éves, L. Zoltán 44 éves és K. Tibor 39 éves budaörsi lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint H. Sándor 2015. július 28-án 17 óra körüli időben egy budaörsi üzlet előtti parkolónál azt követelte az ott tartózkodó sértettől, hogy adjon neki az italából, aki ennek nem tett eleget. A 46 éves férfi ezért megfenyegette a sértettet azzal, hogy megvereti, majd a helyszínt elhagyta.

A gyanúsított később visszatért a parkolóba két társával együtt, és K. Tibor valamint L. Zoltán a sértettet bántalmazni kezdte, aki ennek következtében megsérült.

A bántalmazásban H. Sándor nem vett részt, azonban a másik két gyanúsítottat bátorította.

A három férfit a budaörsi járőrök a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették őket. A további büntetőeljárást ellenük a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.