Xboxot loptak

A budaörsi rendőrök két fővárosi lakost fogtak el egy helyi áruházban. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt M. Tibor 20 éves és H. Dóra 21 éves budapesti lakosok ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint M. Tibor és társa 2015. július 28-án 15 óra 30 perc körüli időben egy budaörsi bevásárlóközpontban kiválasztott egy Xbox konzol csomagot, amelyről a próbafülkében egy, az áruház barkács osztályáról – a használat idejére – magukhoz vett szikével eltávolították az áruvédelmi eszközzel ellátott dobozt. Ezt követően az árucikket a táskájukba rejtették, majd egyéb termékek megvásárlását követően távoztak.

 

Bűncselekményüket az áruház biztonsági szolgálatának munkatársai észlelték és a rendőrök kiérkezéséig a két fiatalt visszatartották.

 

M. Tibort és H. Dórát a budaörsi járőrök a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

 

A további eljárást ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.