10 dolog, amit csak a vérbeli kutyások érthetnek

Neked is van kutyabuborékod? Mi így hívjuk azokat, akik az utcán száz méterről is kiszúrják a négylábúakat. Akiket maguk a kutyák is észrevesznek, mert olyan kisugárzással rendelkeznek. Akik egy sor olyan kutyás szokással rendelkeznek, mint az itt felsoroltak. Magadra ismersz?

– A környéken élő kutyásokról és kutyáikról többet tudsz, mint a közvetlen szomszédodról, akinek nincs kutyája.

– Kétféle ruhád létezik. Kutyás és nemkutyás. A kettő között a különbség pusztán az (a rövid) idő, amíg a nemkutyás kutyássá válik.

– Mindig legalább két összegyűrt kakizacsit is felmarkolsz a kezeddel, ha a kulcsodat vagy a zsepidet szeretnéd előhúzni a zsebedből vagy a táskádból.

– Tagja vagy egy csomó kutyás csoportnak és fórumnak a neten. Ezekből akkor sem lépsz ki, ha nem használod őket, hiszen kutyás vagy, ott a helyed.

– Kerek mondatokban beszélgetsz a kutyáddal, és nem zavar, ha emiatt esetleg hülyének néznek az emberek.

– Remekül szórakozol tévé nélkül is, mert a végtelenségig el tudod nézni, ahogy a kutyád játszik, eszik vagy fekszik valami újabb pózban.

– Simán összemosolyogsz vadidegen emberekkel az utcán, akik szeretettel néznek a kutyádra.

– Azonnal felmegy benned a pumpa, ha látod, hogy valaki rosszul bánik a kutyájával és soha nem fogod megérteni, miért vannak tele a menhelyek.

– Ha a kutyádról kérdeznek, képtelen vagy röviden válaszolni, és rögtön eszedbe jut egy sztori vele a múlt hétről. És arról is egy újabb.

– Az összes kutyajátékot végignyomkodod az állatfelszerelés boltokban, és képes lennél otthagyni a havi bevételedet.
(Forrás: puszipacsi.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.