Helikopter igen, csak Bruce Willis nem volt ott a Kamarerdei Szentiván esti mulatságokon (fotók)

(Budaörs, 2015. június 30. – Budaörsi Infó) A hétvégén tartották a Szentiván esti mulatságokat Budaörsön a Kamaraerdőn. Volt rendőrkutyás bemutató, bátorsági játékok, lovashintó és még helikopter is.

 

Színes programmal készültek a hétvégén a Kamaraerdőn. A szervezők nem bízták a véletlenre, hisz Bruce Willisen kívül minden volt a rendezvényen, ami megmozgathatja a közönséget.

 

kamaraerdeinap20

kamaraerdeinap5

Rendőrségi motor és kutya bemutató, kvízjátékok-gyerekeknek, bátorsági játékok, „Boszorkányos Tivornya” a Trambulin színház előadásában, Rózsahegyi Regina pop-slágerek, tombola, esti mese gyerekeknek és felnőtteknek, körtáncok, a Tűzmadarak előadásában tüzes tánc, tűzugrás, Orienthalia táncműsor Győrffy Katalin tanítványainak Zlatykó Judit és Györgyfalvi Helga előadásában és grill party.

 

kamaraerdeinap27

kamaraerdeinap26

kamaraerdeinap18  kamaraerdeinap23 kamaraerdeinap22

kamaraerdeinap25

kamaraerdeinap24

 

kamaraerdeinap3

kamaraerdeinap17

kamaraerdeinap2

Közben játékok és sok-sok zene és tánc, lovashintón kocsikázás, lovaglás, arc- és kézfestés. Ha mindez nem lett volna elég, még egy hatalmas helikopter is leszállt a a rendezvény helyszínén, amibe még be is lehetett szállni és ki lehetett próbálni, hogy milyen pilótának lenni.

 

kamaraerdeinap15

kamaraerdeinap13

kamaraerdeinap12

kamaraerdeinap11

kamaraerdeinap10

kamaraerdeinap9

kamaraerdeinap8

kamaraerdeinap7

kamaraerdeinap6

kamaraerdeinap

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.