Teltházas hangverseny a Városházán (képek)

(Budaörs, 2015. június 12. – Budaörsi Infó) Megtelt a Városháza tanácsterme a tegnapi Északi Fény hangversenyen. A kiváló műsorról a Leopold Mozart Zeneiskola növendékei és tanárai gondoskodtak.

 

dr. Madarászné Dr. Losonczy Katalin a Budaörsi Leopold Mozart Zeneiskola igazgatója a Budaörsi Infónak elmondta, hogy az Északi fény című koncert a skandináv államok zenéjével és a kultúrájával foglalkozott érintőlegesen.

A Zeneiskola Mátyás király születésének 550. évfordulója kapcsán szervezett először reneszánsz tematikus koncertet a Városházán.

“Én mindig arra törekszem, hogy a kötelező rutinmunkáján felül a Zeneiskolának különleges programjai is legyenek. A munkámat nem is tudom másként elképzelni, mint hogy mindig új dolgokat találjak ki és valósítsunk meg közösen. Az ember ilyen esetekben nem spórol az energiájával. Nem nézhetem tétlenül, hogy elmúlik az életem.” mondta el a zeneiskola igazgatónője a Budaörsi Infónak.

Az Északi fény hangversenyen elhangzott egy Andersen mese, svéd gyerekversek, -zenék, és egy filmet vetítettek az északi fényről. Az előadás végén pedig egy ABBA-dalt  halhattak az érdeklődők amit erre az alkalomra hangszereltettek.

 

eszakifeny2

eszakifeny9

eszakifeny8

eszakifeny7

eszakifeny6

eszakifeny5

eszakifeny4

eszakifeny3

eszakifeny10

 

eszakifeny1

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.