I love Balaton fotópályázat budaörsieknek

(Budaörs, 2015. május 17. – Budaörsi Infó) A Jókai Mór Művelődési Központ „I LOVE BALATON” témában folytatja fotópályázat sorozatát. A nyár mindenki szívébe meleget visz, mosollyal, nevetéssel, napsütéssel, pihenéssel. A mi tengerünk a Balaton! Mindenki vágyik rá, hogy lássa ezer arcát! No és van, aki meg is örökíti! Ugye Te is?

A JMMK várja az I love Balaton fotópályázatra augusztus 31-ig beérkező tájképeket,természetfotókat,  hangulatképeket. A balatoni nyaralókat megörökítő fotókat, emberábrázolást, hogy a legjobbakat megmutathassuk a nagyközönségnek.

Minden 16. életévüket betöltött, hivatásos illetve amatőr fotósok mutathatják be munkáikat.

Nevezési díj: ingyenes

Nevezés módja: a jelentkezők digitálisan, DVD-lemezen adhatják le pályázati anyagukat személyesen a Jókai Mór Művelődési Központban (2040 Budaörs, Szabadság u 26.) Valamint emailen küldhetik el a következő email címre: palyazat@jmmk.hu. Kérjük az üzenetbe beleírni elérhetőségüket, címüket és életkorukat.

A változtatás jogát fenntartjuk!

A Jókai Mór Művelődési Központ szervezési iroda nyitvatartási idejében (hétfő- péntekig: 9:30 – 17:00).

A beadandó fotók paraméterei: 40x50cm (min. 8 megapixel, 300 dpi). Egy pályázó kizárólagosan csak 5db képpel nevezhet, ezt tekintjük érvényes jelentkezésnek.

Nevezési határidő: 2015. augusztus 31.

A pályaműveket egy 3 fős szakmai zsűri bírálja el. A nyertes képekből csoportos kiállítást szervezünk a JMMK központi helyén. A kiállításokra a Művelődési Központ biztosítja a fotók nyomtatását, a papír nagyítását, így a kiállításra előhívott képek a JMMK tulajdona marad.

Az elbírálás határideje: 2015. szeptember 7.

Pályázati kiállítás időpontja: 2015. szeptember 11 – október 6.

Kiállítás megnyitó: 2015. szeptember 11. 18:00

További információ: Ari Zsófia, művelődésszervező

ari.zsofia@jmmk.hu , 0630-613-7996

foto_balaton

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.