Pályázatok! Pályáz(z)atok! Pályázatok!

(Budaörs, 2015. május 15. – Budaörsi Infó) Új hónap új pályázatok. A május is jobbnál jobb lehetőségeket kínál. Egy kis kreativitással, elszántsággal kiegészíthetik a fiatalok a zsebpénzüket. Megéri megnézni, hogy hogyan.

 

1. Pályázat: A pályázat célja, hogy középiskolás és egyetemista diákok kisfilmjeik segítségével elmeséljék történetüket, gondolataikat, érzéseiket, tapasztalataikat az önkéntességről.

Nevezési határidő: 2015. június 5. 24.00 h-ig

Bővebb információért kattints ide.

 

2. Pályázat: Meséld el Te is, rajzold le saját magad, egy kitalált hősöd vagy példaképed és mutasd be, hogy Te milyennek képzeled az önkéntességet és a generációk közötti együttműködést.
A PÁLYAMŰVEK BEÉRKEZÉSI HATÁRIDEJE: 2015. június 11. 16:00

Bővebb információért kattints ide.

 

3. Pályázat: A fecskék eltűnése ökológiai katasztrófa, amely ellen mindannyian tehetünk. Például, hogy nem hagyjuk „kihűlni” a témát. Alkotói pályázat a közbeszéd tematizálására felnőtt és gyermek kategóriában.

Pályázatok beküldési határideje: 2015. június 12.

Bővebb információért kattints ide.

 

4. Pályázat: Az Egyenlő Bánásmód Hatóság Az Egyenlő Bánásmód Hatóság 10 éve 2005-2015 című tudományos elemzés témakörében pályázatot hirdet.

Az első forduló beadási határideje: 2015. június 1. Összdíjazás: 600.000,- forint

Bővebb információért kattints ide.

 

5. Pályázat: A pályázat célja a Fenntartható Energia Hét keretein belül egy olyan gyakorlatorientált kurzus megvalósítása a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont, a BME Szociológiai és Kommunikáció Tanszéke és a XVIII. kerületi Önkormányzat szervezésében, amely lehetővé teszi a városkommunikáció népszerűsítését az urbanisztikai folyamatok iránt érdeklődő fiatalok körében. A fiatalok számára olyan gyakorlati lehetőség biztosítása, amely során az elméleti tudásukat gyakorlatban mérhetik össze.
Díjazás: 300.000 – 100.000 Forint.

A jelentkezések beadásának határideje: 2015. június 8. (hétfő) 12:00.

Bővebb információért kattints ide.

 

6. Pályázat: A támogatás célja a Budapest városképét meghatározó épített értékek megmentése, azok felújítása, restaurálásának segítése: az épületek eredeti részeinek felújítása, restaurálása, visszaállítása.

Pályázatok beküldése: 2015. október 1. 24.00 .

Bővebb információért kattints ide.

 

7. Pályázat:  Az Országos Mécs László Irodalmi Társaság Kárpát-medencei tehetségkereső és tehetséggondozó rajzpályázatot hirdet.

Beküldési határidő: 2015. szeptember 30.

Bővebb információért kattints ide.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.