Telefont loptak

A törökbálinti rendőrök két fővárosi férfit fogtak el. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Cs. Gyula 41 éves és L. Zsolt 45 éves budapesti lakosok ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2015. május 13-án 13 óra és 14 óra közötti időben az egyik budaörsi bevásárlóközpontban kiválasztottak egy mobiltelefont, majd a biztonsági széferből Cs. Gyula kivette a terméket és átadta L. Zsoltnak, aki a zsebébe rejtette és elhagyta az áruház területét. A 41 éves férfi még tovább nézelődött.

A biztonsági szolgálat észlelte a bűncselekmény elkövetését és a rendőrség kiérkezéséig visszatartotta a két férfit. A járőrök az intézkedésük során a gyanúsítottak által használt személygépkocsiban megtalálták a telefont.

 

Cs. Gyulát és társát a törökbálinti rendőrök a helyszínen elfogták, majd a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A büntetőeljárást ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.