Luc Besson sci-fi akciófilmet forgat

Sci-fi akciófilmet forgat Luc Besson francia filmmogul, aki legutóbb a Lucy című akcióthrillerrel aratott kasszasikert – adta hírül kedden a The Hollywood Reporter.

 

Besson a Valerian című tudományos-fantasztikus képregény feldolgozására készül. A forgatás még idén elkezdődik, a főszerepeket Dane DeHaan és Cara Delevingne kapta. A rendező kedden Twitter-üzenetében számolt be következő produkciójáról.

A francia rendező maga írja a forgatókönyvet, felesége, Virginie Besson Silla pedig producerként jegyzi a munkát Besson produkciós és forgalmazó cégének képviseletében.

A jövőben játszódó történetben DeHaan űr- és időutazót alakít, tipikus szuperhőst, partnere, Delevingne pedig vörös hajú társát, a rendkívül intelligens Laurelinét játssza. A produkció bemutatását 2017 nyarára tervezik.

Az 1967-től Pierre Christin és Jean-Claude Mezieres által rajzolt és írt Valerian című képregényt, amelynek kalandjaiból gyűjteményes kötet is született, világszerte 21 nyelven több mint tízmillió példányban adták el.
http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/luc-besson-teams-dane-dehaan-794990

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.