Eurovíziós Dalfesztivál 2015 – Világsztárokkal énekel Csemer Boglárka Bécsben

Világsztárokkal, köztük Placido Domingóval lép fel Csemer Boglárka Boggie a nagyszabású Pop meets Opera című gálakoncerten május 17-én, két nappal az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntője előtt Bécsben – közölte az MTI-vel a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) csütörtökön.

 

A Bécsi Állami Operaház és az osztrák közszolgálati média (ORF) által szervezett koncertre mindössze öt nemzet, valamint a házigazdákat képviselő Conchita Wurst kapott meghívást, így óriási megtiszteltetés, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál idei magyar versenyzője, Csemer Boglárka Boggie is felléphet az esten – olvasható a közleményben.

conchita_wurst_domingo

A gálán többek között Placido Domingo és Juan Diego Flórez is színpadra állnak, a két operaénekes a jeles alkalomra közös meglepetéssel is készül.

Boggie Wars For Nothing című száma szintén rendhagyó formában csendül fel az est folyamán, ugyanis a Dal című magyar válogató győztese a Bécsi Állami Operaház gyermekkórusával közösen fog énekelni.

“Amikor megkaptam az osztrák szervezőktől a meghívást, egyszerre voltam nagyon boldog, és büszke, percekig el se akartam hinni, hogy mindez velem történik. Placido Domingóval egy színpadon állni, azt hiszem még az álmaimban sem szerepel. Bármi történjen is ezek után Bécsben, én akkora ajándékot kaptam a sorstól, amiért egész életemben hálás leszek majd” – idézi a közlemény Boggie-t, akit szerzőtársa, Sebestyén Áron fog zongorán kísérni.

becs_operahaz

A Magyarországot képviselő énekesnő mellett Örményország, Írország, Ciprus és Norvégia versenyzői lépnek színpadra, a műsor a Traviata című Verdi-opera Libiamo ne’lieti calici kezdetű részletének közös éneklésével fog zárulni.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.