Vegyszeres folyadékkal öntötte le

A pilisvörösvári rendőrök vádemelési javaslattal zárták le a nyomozást. A Budaörsi Rendőrkapitányság Pilisvörösvári Rendőrőrse eljárást folytatott testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt H. Jánosné 67 éves ürömi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. március 13-án 8 óra 30 perc körüli időben Ürömön keveredett szóváltásba a szomszédjával, majd bement a sértett lakásába és egy ismeretlen eredetű vegyszeres, maró folyadékkal arcon öntötte.

A nyomozás során kirendelt igazságügyi szakértő véleménye szerint a nő súlyos sérülést szenvedett és tekintettel a támadott testtájékra, valamint az elkövetés eszközére akár maradandó testi fogyatékosság, súlyos egészségromlás – látásvesztés – is bekövetkezhetett volna.

A szükséges nyomozási cselekmények elvégzését követően a pilisvörösvári rendőrök 2015. április 10-én maradandó fogyatékosságot okozva elkövetett súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki az ürömi asszonyt. Az ellene folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.