Megfenyegették, majd elütötték

A budaörsi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást. A Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytatott testi sértés bűntett kísérlet és garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt G. Roland 22 éves, G. Krisztián 21 éves és G. Csaba 24 éves érdi lakosok ellen.

A jelenlegi adatok szerint G. Roland és társai 2014. április 8-án 22 óra körüli időben gépkocsival megjelentek egy törökbálinti háznál, ahol az ott lakó sértettel egy korábbi nézeteltérés miatt szóváltásba keveredtek. A vita során a 22 éves férfi megütötte a sértettet, majd elővett egy kést és azzal fenyegette meg, hogy „leszúrja”. A gyanúsított a késsel kaszáló mozdulatot tett a férfi irányába, de nem találta el. Ezt látva G. Roland két társa egy baseball ütővel a sértett felé indult, aki a túlerőt látva elfutott a helyszínről.

Ekkor a három férfi beült az autóba és a menekülő sértett után indult, akit a 22 éves gyanúsított az egyik kereszteződésben utolért és szándékosan elütött, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

A bántalmazott férfi az igazságügyi szakértő véleménye alapján könnyebben sérült meg, azonban a súlyosabb sérülés bekövetkezésének reális lehetősége fennállt.

A budaörsi rendőrök mindhárom férfit elfogták, majd előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki.

Az ellenük folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.