Speedmarathon Pest megyében – Ezeken a helyszíneken mérnek majd a rendőrök

(Budaörs, 2015. április 15. – Budaörsi Infó) Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL, 24 órás összeurópai sebességellenőrzést – úgynevezett Speedmarathont – hajt végre, melyhez 20 tagállam, köztük Magyarország is csatlakozott. 

 

A kijelölt időszakban, 2015. április 16-án 6 órától 2015. április 17-én 6 óráig, ténylegesen 24 óra időtartamban, a TISPOL tagállamok nagy részében ellenőrzik a közlekedők sebességét.

Pest megyében a rendelkezésre álló valamennyi változtatható helyű Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pont használatban lesz. A 24 óra során a műszerek részére több ellenőrzési helyet jelölnek meg, egy helyszínen legfeljebb 4 órán keresztül ellenőriznek majd.

Az ellenőrzés elsődleges célja a sebességtúllépés veszélyességének tudatosítása.

A rendőrség felhívására számos állampolgári javaslat érkezett az ellenőrzések helyszínére vonatkozóan.

Ezen jelzések és a helyi adottságok, valamint a közlekedésrendészeti elemző munka ismeretében a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai is kijelölték az ellenőrzések helyszíneit és az időpontokat, amelyek a mellékelt táblázatban megtalálhatóak.

Az ellenőrzések helyszínére a rendőrség több személyt meghív azok közül, akik javaslatot tettek. A meghívottak e-mailben kapnak tájékoztatást a részletekről.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság köszöni az állampolgárok együttműködését és segítségét!

 

A rendőrségi ellenőrzések helyszínei és időpontjai:  pest_mrfk_0

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.