Az áprilisi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2015. április 05. – Budaörsi Infó) Ismét eltelt egy hónap, és a Budaörsi Infó hamarosan ismét várja hűséges olvasóit a postaládákban. Kövessék nyomon híreinket nem csak internetes portálunkon, hanem nyomtatott újságunkban is. Megéri megnézni!

 

Címlapsztorinkkal felelevenítjük, és összefoglaljuk az elmúlt hónapban történt Máriavölgy utcai tájromboló építkezés részleteit. A harmadik oldalon pedig részletesen is olvashatnak róla. A témával kapcsolatos hír először a Budaörsi Infó Online-on jelent meg.

 

budaorsi_info_ujsag_aprilis5

 

A második oldalon Puczné dr. Mák Éva medvehagymás stanglija hozza meg az étvágyat egyszerű receptjével.

Olvashatnak arról is, hogy Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere a legutóbbi képviselő-testületi ülésen miért kelt ki magából.

Híres oldalunkon az aktuális budaörsi rendezvényekről és közérdekű információkról olvashatnak.

Képes oldalunkon pedig az elmúlt hónap budaörsi eseményekről láthatnak képes beszámolót. A fotókhoz tartozó cikkeket megtalálják a Budaörsi Infó Online-on.

 

budaorsi_info_ujsag_aprilis

 

A hatodik oldalon folytatva sorozatunkat, most Pállai Tamás járőrkutyás rendőr. A cikkből megtudhatják, hogy milyenek a kutyás mindennapok a rendőrségnél.

A hetedik oldalon A közjegyző segít cikksorozatunk következő elemeként a házassági szerződésről olvashatnak. Megéri elolvasni, és megfontolni, hogy éljünk a törvény által nyújtotta lehetőségekkel.

 

budaorsi_info_ujsag_aprilis2

 

Az újságunk hátlapján bemutatjuk Simon Mária nyugalmazott iskolaigazgatót, aki 25 évig vezette a Kesjár Csaba Általános Iskolát. Idén a képviselő-testület címzetes igazgatói címmel jutalmazta.

 

A Budaörsi Infó és a Budaörsi Infó Online csapata kellemes húsvéti ünnepet kíván minden kedves olvasónak!

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.