Új szervezeti egységet hoz létre a Tesco

A Tesco új üzleti egységet hoz létre Tesco Európa néven; a jövőben Magyarország, Csehország, Szlovákia, Lengyelország egységes vezetéssel működik tovább – közölte a Tesco-Global Áruházak Zrt. sajtóosztálya az MTI érdeklődésére.

 

Azt is megjegyzik, hogy a Tesco magyarországi működését már az elmúlt hónapokban áttekintette és meghozta a szükséges hatékonyságnövelő intézkedéséket, így csoportos létszámleépítés nincs napirenden.

A tájékoztatás szerint a változtatással azt szeretnék eléri, hogy a Tesco megerősítse és hatékonyabbá tegye európai működését, valamint erőforrásokat szabadítson fel arra, hogy ismét a vásárlókra és a munkatársakra tudjon fókuszálni.

    A változás nem érinti az egyes országokban működő központi irodákat, így a budaörsi irodát sem. Ezek a jövőben is megmaradnak, hiszen a helyi kapcsolatokra, szaktudásra, piaci ismeretekre mindenütt szükség van ahhoz, hogy a Tesco továbbra a vásárlók kiszolgálására tudjon koncentrálni – áll a közleményben. Az átalakulás a napi működésre nincs hatással, a Tesco 209 magyarországi áruháza továbbra is a megszokott rendben és színvonalasan szolgálja ki a vásárlókat – írták.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.