Tóth Szonja, a hónap budaörsi tehetsége

(Budaörs, 2015. március 25. – Budaörsi Infó) A budaörsi tehetségkutató tovább folytatódik. Április hónap tehetsége Tóth Szonja 17 éves Illyéses diák, aki érdekes fotóival csal mosolyt az emberek arcára. 2015. április 1-jén lesz az első fotókiállítása a Városi Ifjúsági Klubban. 

 

Tóth Szonja az Illyés Gyula Gimnázium 10. B osztályos tanulója. Az első fotókiállításának megnyitója 2015. április 1-jén, szerdán 18 órakor lesz Klotz Miklós fotográfus nyitóbeszédével, Szonja édesanyjának zenekarának, az Adalin együttes akusztikus világzene előadásával egybekötve a Városi Ifjúsági Klub előterében, ahol a kiállítás is megtekinthető.

 

toth_szonja_kepe2

Tóth Szonja fotója

 

Tóth Szonja a Budaörsi Infónak elmondta, hogy édesapja révén került közelebbi kapcsolatba a fotózással, hisz ő operatőrként dolgozik.

“Nagyon sokat tanultam édesapámtól, és ő nagyon örül neki, hogy ezt az utat választottam. A szüleim mindenben száz százalékosan támogatnak.”

 

 Szonja a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen szeretne majd továbbtanulni, a fotográfia és az animáció érdekli.

 

“Érdekel a média, az animáció és a videózás, viszont először inkább külföldön próbálnám ki magam, aztán ha találok itthon lehetőséget, akkor Magyarországon szeretnék elhelyezkedni.”

 

A 17 éves hölgy 10 fotóját állítják ki a budaörsi Városi Ifjúsági Klubban, a kiálllítás egy hónapig lesz megtekinthető. A fotók között találhatóak épület-, növényfotók, illetve portrék is. Megéri megnézni!

 

 

toth_szonja_kepe

Tóth Szonja fotója

honap-tehet_vegleges

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.