Egy éve lopta a bevételt, és nem tűnt fel senkiek

A 24 éves gyanúsított egy nagykovácsi üzlet bevételéből több, mint 1 millió forintot tulajdonított el.

 

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. Orsolya 24 éves nagykovácsi lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. május és 2015. március közötti időszakban egy nagykovácsi cukrászda boltvezetőjeként több alkalommal – a tulajdonos tudta és engedélye nélkül – kinyitotta az üzlet bevételét tároló páncélszekrényt és abból több, mint 1 millió forintot tulajdonított el.

A budaörsi rendőröket a sértett 2015. március 20-án értesítette arról, hogy a 24 éves nő aznap 25 000 forintot vett ki a páncélszekrényből, melyet egy kamera is rögzített. A helyszínre a körzeti megbízott és a Budakeszi Rendőrőrs járőrei érkeztek, akik a helyi nőt elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

B. Orsolya az aznap eltulajdonított összeget átadta a tulajdonos részére. A tartózkodási helyén megtartott házkutatás során a rendőrök nagyobb összegű készpénzt találtak, melyről a gyanúsított úgy nyilatkozott, hogy az eltulajdonított bevétel egy része, a többit már elköltötte. A nyomozók a pénzt lefoglalták.

 

B. Orsolya ellen a további eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.