Wittinghoff Tamás: Elfogadhatatlan az építkezés a Kőhegy lábánál

(Budaörs, 2015. március 18. – Budaörsi Infó) Több olvasónk kereste meg szerkesztőségünket azzal az észrevétellel, hogy “bontják a Kőhegyet” és, hogy nagy zaj van a Máriavölgy utcában folyó építkezés miatt. Felkerestük az építkezés vezetőjét, Kiss Zoltánt, és cikkünkben olvashattak arról, hogy az építkezés meddig fog tartani, és hogy ki hagyta jóvá a terveket. Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere azonban elfogadhatatlannak tartja az építkezést a Kőhegy lábánál.

 

 

Wittinghoff Tamás, Budaörs város polgármestere szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményében azt nyilatkozta, hogy elfogadhatatlannak tartja az építkezést a Kőhegy lábánál.

 

 wittinghoff_tamas_portalra

 

 

„Lakossági bejelentés alapján megdöbbenéssel értesültem arról, hogy a Kőhegy lábánál, súlyos tájrombolással járó építkezés kezdődött. Elfogadhatatlan, hogy a város jelképének számító, egyúttal tájvédelmi körzetben lévő hegyen ilyesmi történjen.

Mivel az egyedi építési engedélyekkel kapcsolatban még a polgármesternek sincsenek közvetlen információi, így azonnali vizsgálatot indítottam a hivatalban. Kik és mikor, milyen indokokkal engedélyezték ezt az építkezést?

Egyúttal kezdeményeztem az építkezés azonnali leállítását, az engedélyek átvizsgálását, a felelősség teljes körű feltárását.

Követelem ennek a súlyos tájsebnek az eltüntetését és az eredeti állapotok helyreállítását.”

 

kohegy_epitkezes8

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

1 Komment

  1. kamasoft szerint:

    Köszönet az aggódó, gondolkodó embereknek! A bűnösökre meg majd ráomlik a hegy, ha nem, egy politikai hegyomlás fogja őket maga alá temetni! Úgy legyen!

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.