Pályázatok! Pályáz(z)atok! Pályázatok!

(Budaörs, 2015. március 03. – Budaörsi Infó) Új hónap, tavasz, lendület, és természetesen új pályázatok. Jön a jó idő, itt az idő egy kis pénzt gyűjteni a nyaralásra. Összegyűjtöttünk ismét néhány pályázatot! Megéri megnézni!

 

 

1. Pályázat: Harley-Davidson azt a szenvedélyes motorost keresi, aki hajlandó részt venni egy két hónapos költségtérítéses európai körúton. És ez mind semmi, mert a szerencsés motoros megkapja ajándékba a túrán használt Street Glide™ motorkerékpárt, plusz 25 000 eurót.

A jelentkezés határideje: 2015. március 20
Bővebb információért kattints ide.

 

2. Pályázat: Keresd a hangod! Ebben segít Neked Grecsó Krisztián, Keresztesi József és Rácz Zsuzsa! Többfordulós irodalmi alkotói verseny középiskolás korú (14-20 éves) fiatalok számára.

Bővebb információért kattints ide.

 

3. Pályázat: Pályázat, olyan civil programokat támogatására, amelyek ízelítőt adnak abból, hogy miképp alakíthatóak a közterek széppé, érdekessé, szerethetővé, vidámmá, hasznossá, értékessé.

Pályázatok beadásának határideje 2015. március 20.

Bővebb információért kattints ide.

 

4. Pályázat: Az Utopia Studio pályázatot hirdet fiatal rockzenekarok számára! A pályázat olyan rockzenekaroknak nyújt hangfelvételi lehetőséget, akik kreatív zenei elképzelésekkel és motivációval rendelkeznek saját szerzeményeik megvalósítására.

Pályázat határideje: 2015. április 19., éjfél

Bővebb információért kattints ide.

 

5. Pályázat:

Van egy jó fotód és történeted a határokon átívelő szerelemről? Akkor küldd be a fotót és a hozzá kapcsolódó rövid, maximum 100 szavas történetet az Európai Bizottság fotópályázatára, és nyerj egy két főre szóló romantikus kikapcsolódást Luxemburgban, a Mosel folyó völgyében!

Beküldési határidő: 2015. március 15.

Bővebb információért kattints ide.

 

6. Pályázat: Jól írsz, és ezt szeretnéd megmutatni a nyilvánosságnak is? Kedvenc hobbid a túrázás, és szívesen megosztanád élményeidet másokkal? Most itt a lehetőség! Küldd el a cikked a Turista Magazinnak!

A pályaművek beküldésének határideje: 2015. június 1.

Bővebb információért kattints ide.

 

7. Pályázat A Művészetek Palotája fotó- és videopályázatot hirdet az ország valamennyi középiskolai diákja, valamint egyetemi, főiskolai hallgatója számára 10 címmel.

A pályázat beküldési határideje: 2015. március 20. éjfél.

Bővebb információért kattints ide.

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.