Ettek-ittak, mielőtt fizettek volna

A budaörsi rendőrök egy 28 éves nőt és egy 33 éves férfit fogtak el. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt C. Ivett 28 éves és R. Barnabás 33 éves személy ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2015. február 28-án 9 óra 30 perc körüli időben az egyik budaörsi bevásárlóközpontban kiválasztottak egy szendvicset, egy csomag pisztáciát, egy üveg üdítőt, és egy üveg szeszesitalt. A 28 éves nő a szendvicset az áruház területén elfogyasztotta, majd a csomagolását visszatette a hűtőbe, míg a pisztácia csomagolását megbontotta, a tartalmát a kabátja zsebébe ürítette, az üres csomagoló anyagot pedig egy polcra rakta. Ezt követően az üdítőt felnyitotta, abból ivott, majd azt is egy polcra tette.

C. Ivett az alkoholos üvegről az áruvédelmi eszközt eltávolította, majd a terméket a ruházatába rejtette, miközben 33 éves társa a kamera látószögében takarta. Ezt követően az áruház területéről fizetés nélkül akartak távozni, de a rendőrök kiérkezéséig a biztonsági szolgálat munkatársai feltartóztatták őket.

 

C. Ivettet és R. Barnabást a budaörsi rendőrök a helyszínen elfogták, majd a Budaörsi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

 

A büntetőeljárást ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.