Szülők Akadémiája az Ifjúsági Klubban

(Budaörs, 2015. február 24. – Budaörsi Infó) A Városi Ifjúsági Klubban mindig történik valami. Most hétvégén folytatódik a Szülők Akadémiája előadás-sorozat. Az érdekes előadókról Bakai Gyöngyi Ágnes gondoskodik. Ezúttal dr. Tari Annamária “Pszicho-praktikákról kiskamaszokhoz” című előadását hallgathatják meg az érdeklődők.

 

Bakai Gyöngyi Ágnes  addiktológiai konzultáns, logoterápiai tanácsadó és személyiségfejlesztő szakember, pedagógus. A szakképesítéseinek számától már csak lelkesedése nagyobb.

 

BakaiGyongyiAgnes4

Bakai Gyöngyi Ágnes

 

De mit is jelent valójában a Szülők Akadémiája?

“A Szülők Akadémiája szó szerint ez. Egy olyan fórum, ahová okos értelmes előadókat hívunk meghatározott témában. Elindultunk onnan, hogy megszületett a család és ott fejezzük be, hogy van a serdülő, a kamaszkorú gyerekünk. Legutóbb Vekerdi Tamás volt a vendégünk. Minden hónap utolsó péntekén vannak általában az előadások.

Megpróbálunk olyan problémát és témát keresni, ami érdekelheti az embereket. Én is szülő vagyok, van három gyerekem. Tudom, hogy a szülőknek nagyon kevés ideje van olvasni, vagy olyan szakkönyveket lapozgatni, amikben megoldást találhatnak a problémáikra. Másrészt ez az előadás-sorozat azért is jó, mert itt együtt vannak a szülők és megosztják egymással a gondjaikat.”

 

Mikor, és mi lesz a következő előadás?

“Március 20-án lesz a következő. A téma: Problémás kamaszkor, drogok, partik vagy lehet ezek nélkül is?

Kály Kullai Károly, Buzás István és én fogok majd előadást tartani.

Kály Kullai Károly a Sziget Droginformációs Alapítvány vezetője, Buzás István a Ráckeresztúri Drogrehabilitációs Intézetben dolgozik segítő szakemberként, ő egy megsebzett gyógyító, mert sok évig küzdött a kábítószerekkel.

Az előadás 19 órakor kezdődik és fél kilencig tart.”

 

Aki egy kis hasznos kikapcsolódásra és jó tanácsokra vágyik vagy csupán kíváncsi, annak megéri megnézni!

 

(Budaörsi Infó)

 

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.