Megszólalt a gólyatábori erőszakoló áldozata

Először adott interjút adott a ELTE gólyatáborában megerőszakolt lány. Története megrázó, a megosztott részleteket pedig sokkolóak.

A lány a borzalmas traumát a mai napig nem heverte ki, és mint elmondta, az eset óta háromszor is elájult, amikor úgy érezte, veszélyben van.

A megrázó elbeszélésében magára az erőszakra nem akart visszaemlékezni. K. Szilárd a fiatal lányt olyan durván bántalmazta, hogy a fojtogatásának nyomai még hetekig éktelenkedtek nyakán, és még a szeme is bevérzett.

Mint kiderült, csak barátai unszolására ment el a gólyatáborba, ahol egyébként jól érezte magát egészen addig, míg az esti órákban össze nem találkozott erőszakolójával.

A férfi a lány szerint egy másik csinos lányt pécézett ki magának. Körülötte legyeskedett egész nap, de mivel túl sokat ivott, korán elment a szobájába aludni. Ez lett a veszte a későbbi áldozatnak, akit valószínűleg a másik hölgy helyett választott magának.

– De egyedül sehova nem megyek, mert háromszor ájultam el, amikor megijedtem valakitől, aki emlékeztetett a támadóra. Már az is elég, ha nagydarab vagy körszakálla van, egy ilyesmi külsejű férfi miatt lettem rosszul egy koncerten. Egyszer a villamoson a szemembe nézett egy hasonló srác, szóltam a barátomnak, hogy szálljunk le, mert baj lesz – mesélte a hvg.hu-nak a lány, és hozzátette, az erőszak alatt végig az volt benne, hogy hová fogja az önkívületi állapotban lévő férfi elásni. Mert a szemében akkor, ott azt látta, hogy ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja, akkor neki vége. Szerinte képes lett volna akár ölni is.

A kiszivárgott rendőrségi információk szerint az erőszak közben K. Sándor Szilárd 100-150 felvételt készített áldozatáról. Az áldozat szerint többet is.

– A vaku beleégett a szemembe. Még azt is mondta közben, hogy: „mosolyogj”. De ez volt a legkisebb problémám akkor, csak az lebegett a szemem előtt, hogy hogyan tudnék elmenekülni. A folytatólagos kihallgatáson a rendőr mégis azt kérdezte, hogy beleegyeztem-e a fotózásba. Meg, hogy megbeszéltük-e, mi legyen a képek sorsa – folytatta a lány.

A férfi azt mondta a lánynak, hogy az internetre fognak kerülni a képek, ha nem viselkedik jól. Végül erre már nem kerülhetett sor, hiszen a fotók a nyomozoknál vannak, akik nemrégiben lezárták a nyomozást.

(forrás: Blikk/hvg.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.