Pályázatok! Pályáz(z)atok! Pályázatok!

(Budaörs, 2015. február 18. – Budaörsi Infó) Bár a február az év legrövidebb hónapja, viszont pályázat kiírás szempontjából nagyon termékeny. Összegyűjtöttünk néhány érdekes lehetőséget, amivel nem csak a szabadidőt lehet hasznosan eltölteni, hanem még pénzt is hozhat a konyhára. Megéri megnézni!

 

1. Pályázat:

Építészeti tematikájú ötletpályázat a Bence-hegyi kilátóra.

Pályázatok beadása:

2015. február 20. (péntek) éjfél.
A pályázat összdíjazásának értéke 1.000.000 Ft, a díjazás minimális értéke 100.000 Ft, maximális értéke 500.000 Ft.

Bővebb információért kattints ide.

 

2. Pályázat:

Az ötletpályázat célja, egy olyan térbútor rendszer ötletének műszaki fejlesztése, amelyet elsősorban kerékpáros turisták (csomagos turisták) használhatnak. A funkciók célja nem a táborozás, hanem a kerékpáros turisták kiszolgálása, maximum 1-1,5 órás időtartamra -, települési területeken felállítható (parkokban, tereken, önkormányzati épületek előtt, strandokon, állomásokon, pályaudvarokon, szállodák, éttermek, turisztikailag érdekes és értékes (látogató)helyeken vagy azok előtt).
A pályaműveket 2015. február 23. délután 4-ig kell postára adni.

Bővebb információért kattints ide.

 

3. Pályázat:

Jól írsz, és ezt szeretnéd megmutatni a nyilvánosságnak is? Kedvenc hobbid a túrázás, és szívesen megosztanád élményeidet másokkal? Most itt a lehetőség! Küldd el a cikked a Turista Magazinnak!

A pályaművek beküldésének határideje: 2015. június 1.

Bővebb információért kattints ide.

 

4. Pályázat:

Versillusztrációs pályázat 4-14 éves gyerekeknek. A fődíj korosztályonként egy egyhetes nyári tábor.

Pályázatok beküldése: 2015 március 1.

Bővebb információért kattints ide.

 

5. Pályázat:

Tervezz arculatot a Bánkitó Fesztiválnak – Grafikuspályázat 2015

Bánkitó Fesztivál 2015 – Arculati tervezés – felhívás grafikusoknak
Az idei fesztivál szlogenje: Mindenkinek több oldala van. (De legalább kettő.)
A mottóval arra a jelenségre kívánunk reflektálni, hogy ez egy olyan fesztivál, ahol egyszerre lehet tóparton,  tópartokon árnyadni, koncerteken tombolni, művelődni, gondolkozni, részt venni civil és művészeti-kulturális programokon. Az idei fesztivál – ill. az azt megelőző kampány – központi gondolata szerint mindenkinek több oldala van. Társadalmi felelősségvállalásra szeretnénk buzdítani, aktivizálni közönségünket. Bármivel is foglalkozzon az ember, minden esetben bele kell, hogy férjen a tudatos cselekvés, az aktív társadalmi jelenlét.

A fesztivál grafikusának a következő teendőket kell ellátnia:

 

Teljes fesztiváldesign megtervezése és kivitelezése. Ide tartozik:

  • facebook cover
  • karszalag
  • pass
  • offline gerillakampány

Korábbi anyagok: http://goo.gl/VqcWht
Bérezés: megegyezés szerinti, lehetőségeinkhez méretezett
A munkabeosztás nagy rugalmasságot igényel. A fesztiválhoz közeledve egyre több a gyorsaságot igénylő, de kisebb lélegzetvételű munka (pl. promozásra alkalmas kreatívok gyártása minden mennyiségben). A programfüzet és a végleges kreatív megtervezése sok időt, és koordinációra való hajlandóságot is megkíván. Kellemes hangvételű meetingjeink minden héten csütörtökön 18:00- kb 20:00-ig tartanak, ezeken a részvétel kötelező. A fesztivál július16-18 között kerül megrendezésre, ám a grafikusnak ajánlatos már július 15-én reggel megérkezni a fesztivál helyszínére. Fontos, hogy kifejezetten nem “alkalmazott szakembereket” keresünk. A célszemély a stáb szerves részese lenne, együtt dolgoznánk a kommunikációs stratégián és a pre-kampányon.
Pályázat:

Három, a formai követelményeknek megfelelő, a fesztiválkoncepció jegyében született és egymáshoz szorosan kapcsolódó kreatív pályaművet várunk.
1. Plakát: a fesztivál idei mottójával és logójával ellátott plakát, A3-as méretben..
2. Facebook cover: az idei fesztivált beharangozó, a fesztivál dátumát jelző facebook cover, használatra alkalmas méretben.

3. Offline gerillakampány: Egy offline gerillakampány megtervezése.(például ide tartozott a pár éven keresztül megrendezésre került stencil-fotó kampányunk)

http://on.fb.me/1zaOr87
Határidő: 2015. február 21. – éjfél
A pályázatok beadását követően interjúkra kerül sor a legígéretesebb pályázatot leadott jelentkezőkkel. A pályázatokat február 24-ig bezárólag elbíráljuk, és visszajelzést küldünk minden jelentkezőnek.
Eredeti logo: http://bit.ly/1CoURl6
Munkakezdés várható ideje: február 25-től.
A pályaműveket és a pályázattal kapcsolatos kérdéseket azaron.lukacs@flashbirdcreative.com emailcímre várjuk.

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.