Szemeteskukát és trafót rongált

A budakeszi rendőrök elfogták a 17 éves rongálót. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 17 éves budakeszi férfi ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. február 14-én éjfél körüli időben a budakeszi Templom téren italozott együtt az ismerőseivel. A 17 éves fiatal távolabb ment a társaságtól, ahol először felrúgott egy szemeteskukát, majd egy közelben lévő trafót, ami ennek következtében kidőlt a helyéről. Ezt követően a gyanúsított – társaival együtt – elszaladt a helyszínről. A bűncselekményt állampolgárok észlelték és értesítették a rendőrséget.

 

A budakeszi járőrök az adatgyűjtést követően néhány órán belül igazoltatták a környéken tartózkodó társaságot, melynek egyik tagja a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 17 éves fiatal volt. A férfit a rendőrök elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A további eljárást ellene – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.