Szabálysértések mellé még egy bűncselekményt is elkövetett

A pilisvörösvári rendőrök egy 38 éves férfit fogtak el. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt J. Attila 38 éves pilisszántói lakos ellen.

 

A gyanúsított 2015. február 13-án, Pilisvörösvár belterületén közlekedett gépkocsijával, amikor a pilisvörösvári járőrök megállították és intézkedés alá vonták. A rendőrök több szabálysértés elkövetése miatt a helyszínen – többek között – a gépkocsi mindkét hatósági jelzését bevonták, majd szabálysértési feljelentést tettek vele szemben.

A járőrök továbbá a helyszínen megállapították, hogy a jármű külföldi honosságú, de 2014. október 14-én végleg kivonták a forgalomból. A helyszínen bevont hatósági jelzéshez tartozó okmányokat azonban a férfi az intézkedő rendőröknek nem tudta átadni, azok tulajdonosáról, hollétéről és a rendszám eredetéről nyilatkozni nem tudott.

 

J. Attilát a rendőrök a helyszínen elfogták, majd a Pilisvörösvári Rendőrőrsre állították elő, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A további eljárást ellene – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.