Valentin/Bálint napi üzenetek

(Budaörs, 2015. február 14. – Budaörsi Infó) Sokan megünneplik Magyarország szerte is a szerelmesek napját, a Valentin/Bálint napot. Mint minden ünnepnek ennek is vannak ellenzői, utálói, és nagy rajongói is. Összegyűjtöttünk néhány kedves üzenetet, amivel meglephetik kedvesüket ha jobb ötletük nem támad.

 

 

Hmm. Akartam valami szépet írni Neked, de rájöttem, hogy nincs értelme, hisz csak tükörbe kell nézned!

Szíved egy cella, melynek én vagyok a rabja. Nem tudok szabadulni, de nem is akarok, mert a szíved rabjának lenni csodás dolog.

Te vagy az egyetlen ki örömöt okoz, nélküled az életem egy bezárt doboz. Várom a percet, mikor újra láthatlak, s a dobozból kitörnek a titkos vágyak.

Ha mondani lehetne, mondanám, ha mutatni lehetne, mutatnám. Mondani nem lehet, mutatni nem tudom, ezért csak odalépek, átölellek, s azt súgom: Szeretlek!

Ha patak partján szomorúfűz volnék, alkonyatkor csendben rád, hajolnék. Füledbe súgnám altató mesémet, elmondanám százszor, mennyire szeretlek.

Egy tanács: vigyázz magadra! Egy kérés: ne változz meg! Egy kívánság: ne felejts el! Egy, hazugság: nem szeretlek! És egy igazság: borzasztóan hiányzol!

Sosem mondtam még el szebben Neked, de egy könnycseppben benne volt minden. Sosem mondtam még el, de Te érezted, hisz tudnod kell, Tiéd a szívem!

Mióta megismertelek, azóta szeretlek, rabul ejtett a ragyogó szép szemed. Messze vagy tőlem, még sem vagyok árva, mert itt vagy velem, a szívembe zárva.

Ameddig szeretsz, én addig élek. De kérlek, szeress, mert meghalni félek.

Neked adnám legszebb kincsem, de rájöttem, hogy nem lehet… nálad maradt örökre. Nézz bele a tükörbe!

Leszáll az est, jön egy manó, apró álmot hozó, kicsiny zsákja vállát nyomja, aludni fogsz, ő már tudja. Bebújik melléd az ágyba, füledbe súgja: JÓ ÉJT TE DRÁGA!

Árnyak mozognak, kelnek szaporán, én csak nézem a holdat, csillognak a csillagok, mint a borostyán, márcsak te hiányzol, s tőled lenne szívem oly olvadt.

Mikor szívünk először összedobbant, mikor szemed rám nézve lángra lobbant, mikor az első csókod az ajkamra égett, Én már akkor úgy éreztem, meghalok Érted.

Szép volt a sorstól, hogy utamba ejtett, hogy minden édes csókot a számon felejtett. Csak akkor adna igazán szépet, ha mindörökre nekem adna téged!

Szeretlek édes szeretlek téged, szeretni foglak amíg csak élek. Kezem reszket szívem nehéz, szeretlek téged ennyi az egész!

Tudod, hosszú álom az élet, valaki rosszat álmodik, valaki szépet. Én azt szeretném, ha mi együtt álmodnánk valami szépet, s álmunk soha nem érne véget.

Ha én írnám sorsod könyvét, szíved, lelked vágyát, életed örömét: olyan széppé írnám mint egy tündérálom, a legboldogabb te lennél a világon!

Mindnyájan angyalok vagyunk, de csak 1 szárnyunk van. Csak akkor tudunk repülni, ha szorosan átöleljük egymást!

Kínzó vágy gyötör, hiányod majd megöl, nem bírom ki nélküled! Kérlek szoríts magadhoz s csókkal mond, hogy szeretsz!

Ha könnycsepp lennél sosem sírnék, nehogy elveszítselek!

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.