Pilisvörösváron Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot tartottak

A Budaörsi Rendőrkapitányság Pilisvörösvár tekintetében a Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot 2015. február 9-én tartotta, melyen a járási hivatalvezető helyettese, alpolgármesterek, jegyzők, polgárőr egyesület, tanintézmények, szociálisintézmények és polgármesteri hivatalok képviselői vettek részt.

 

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság részéről Horváth Lajos r. ezredes a megyei főkapitány bűnügyi-helyettese, Galuska-Tomsits László r. ezredes, Budaörsi Rendőrkapitányság vezetője, Koczka Gábor r. alezredes, Pilisvörösvári Rendőrőrs parancsnoka, illetve Szoboszlainé Schiller Zsuzsanna r. alezredes Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályvezetője jelent meg a fórumon.

 

A vezetők a szubjektív biztonságérzet növeléséről, a közbiztonsági helyzetről értekeztek, az együttműködés fontosságát hangsúlyozták.

A fórumon a bűnmegelőzés, azon belül is főként az idősek sérelmére elkövetett bűncselekmények megelőzésének lehetőségei kerültek előtérbe, valamint a Rendőrőrs fejlesztések lehetőségei.

A fórummal egybekötve a Budaörsi Rendőrkapitányság illetékességi területéhez tartozó Pilisszentiván község önkormányzata új gépjárművet adományozott a rendőrség részére, mellyel jelentős mértékben segítik a helyi körzeti megbízott mindennapi hatékony szolgálatellátását.

 

DSCF2343

DSCF2355

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.