A februári Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2015. február 07. – Budaörsi Infó) Túllendültünk már az újévi nagy lelkesedésen. Már megszegtük a fogadalmainkat, és a fogyókúrának is már neki futottunk kétszer ebben az évben. Volt már hó, majd amilyen gyorsan jött, ugyanolyan tempóban el is olvadt. Megérkezett a Budaörsi Infó is, és mint minden hónapban, most is 10.000 példányban kerül a napokban a budaörsi postaládákba a terjesztők jóvoltából.

 

A megyei útdíj bevezetésével kapcsolatos hírek még mindig megtöltik a híradót, és a helyi lapokat. A budaörsi pályaszakasz is fizetős maradt. Újságunk második oldalán találhatnak erről információt.

 

budaorsiinfo_februar_ujsag4

 

A Budaörsi Infó harmadik oldalán bemutatjuk Önöknek az egyedülálló Segít a hivatal! programot ami elsőként Budaörsön került bevezetésre.

Híres oldalunkon találhatják a legfontosabb budaörsieket is érintő információkat. Olvashatnak benne – többek között – a Kincskereső óvoda átadásáról, a Budaörsi Szenior Akadémiáról és arról is, hogy kivonul a Baumax Magyarországról.

 

budaorsiinfo_februar_ujsag3

 

Képes oldalunkon az internetes portálunkon található hírekből vettünk ki néhány fotót. A Kincskereső Óvoda átadásán, a Segít a hivatal program bemutatásán és a Kamaraerdőn megtartott Vizsla Túrán is ott voltunk.

A hatodik oldalon Nagy Sándor András a helyi Fidesz elnökének első budaörsi interjúját olvashatják.

 

budaorsiinfo_februar_ujsag2

 

A következő oldalon a Budaörsi Mentőállomás új EKG – defibrillátoráról írtunk, és arról, hogy milyen felújításokat terveznek a Budaörsi Önkéntes Tűzoltóság épületén.

 

budaorsiinfo_februar_ujsag

 

Újságunk hátlapján egy érdekes versenyre hívjuk fel a figyelmet. Ilyen még nem volt Budaörsön: szárnyas szépségverseny kakashere-pörkölt főző versennyel. Megéri megnézni!

 

budaorsiinfo_februar_ujsag6

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.