Mégsem lesz bolhapiac a Lakótelepi Gazdapiac mellett Budaörsön

(Budaörs, 2014. szeptember 30. – Budaörsi Infó) A 2014. szeptember 25-ei képviselő-testületi ülésen zöld utat kapott egy sürgősséggel előterjesztett napirendi pont, miszerint  a Patkó utca és a Szivárvány utca sarkán lévő parkolóban „Bolhapiac” működtetésére közterület-használatot biztosítson az önkormányzat. A terv szerint 2014. október 4-én lett volna az első árusítási alkalom a Gazdapiac melletti parkolóban, mint ahogy már korábbi cikkünkben erről olvashattak is. A Budaörsi Infó megtudta, hogy ez a terv meghiúsult, mert a Városvédő Egyesület, akik engedéllyel rendelkeznek a bolhapiac működtetésére, nem tudta teljesíteni az ÁNTSZ által előírt feltételeket.

A Patkó utca és a Szivárvány utca sarkán lévő parkoló helyett Budaörsön a Szabadság utca 63-ban tarják majd meg a bolhapiacot minden második héten, kivéve az első két alkalommal.

Vagyis a Szabadság utca 63-ban Bolhapiac lesz október 4-én, 11-én, 25-én. Ezt követően pedig minden második héten. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak. Nincs szükség regisztrációra sem. Ha valamilyen megunt holmit találnak otthon, ami még más hasznára válhat, akkor azt bátran vigyék ki és értékesítsék a bolhapiacon.

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.