A Budaörsi Infó Választási Különszáma a napokban kerül a postaládákba!

(Budaörs, 2014. szeptember 30. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Infó szeptemberben rendkívüli hónapot zárt. A helyi önkormányzati választásokra való tekintettel ebben a hónapban két lapszámmal jelentkeztünk, és már készül a választások előtt megjelenő harmadik újságunk is, ami október 12-e előtt megjelenik.

 

Választási Különszámunkban minden képviselő-, illetve polgármesterjelölt lehetőséget kapott arra, hogy bemutatkozzon. Egy rövid interjú keretén belül elmondhatták elképzeléseiket és terveiket a jövőre vonatkozólag. Az interjú feltétele a személyes megjelenés volt a Budaörsi Infó szerkesztőségében. Az interjú alkalmával mindenkiről készült egy fotó is. Ezért a szolgáltatásért az interjúalanyoknak nem kellett fizetniük! Aki szeretett volna, az még hirdethetett pluszban különszámunkban. Néhányan éltek is ezzel a lehetőséggel.

 

valasztasi_kulonszam_ujsag4

 

Választási Különszámunkban a három polgármesterjelölttel és a 42 képviselőjelölttel készült interjúink rövidített változatát olvashatják. Három képviselőjelölt nem kívánt élni ezzel az ingyenes lehetőséggel, viszont nevüket feltüntettük az adott választókörzetnél.

A jelöltekkel készült teljes interjúkat megtalálják a www.budaorsiinfo.hu-n. Keressenek rá az Önöket érdeklő induló nevére vagy körzet számára!

 

valasztasi_kulonszam_ujsag3

Felelősségteljes, megfontolt választást kívánunk mindenkinek október 12-én.

 

valasztasi_kulonszam_ujsag

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.