6. vk – DÖRFLINGER GÁBOR: „Az egyenes beszédet vissza kellene hozni a köztudatba!”

(Budaörs, 2014. szeptember 30. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Infó nem kis fába vágta a fejszéjét. Úgy döntött, hogy a választások közeledtével felkeresi az összes képviselő-, illetve polgármesterjelöltet, és bemutatja az olvasóinak. A feladat nem csupán a jelöltek nagy létszáma miatt volt rendkívüli, hanem azért is, mert Budaörsön ehhez hasonló kezdeményezés még nem volt. Olvashattunk már jobb és bal oldali híreket a különböző médiákon keresztül, viszont minden oldallal egyszerre még senki sem foglalkozott. Mi megtettük. A választásokig folyamatosan olvashatják majd a portálunkon a jelöltekkel készült rövidebb vagy hosszabb interjúkat. A nyomtatott Választási különszámunk szeptember végén már Budaörs utcáin és intézményeiben is megtalálható lesz. Kedves Olvasóink, kérjük önöket, hogy tájékozódjanak és választási döntéseiket megfontoltan hozzák meg, mert a városunk sorsa azok kezébe kerül, akiknek önök adják. Felelősségteljes választást kívánunk mindenkinek.

 

DÖRFLINGER GÁBOR: „Az egyenes beszédet vissza kellene hozni a köztudatba!”

Jobbik Magyarországért Mozgalom

6. választókörzet

 

 

Mi a legfőbb erőssége, ami a város hasznára válhat, ha megválasztják?

Az ami most a legjobban hiányzik, az egyenesség, az egyenes beszéd és a korrektség, amit mindkét oldalról hiányolok. Mint magánember társadalmi munkában segítettem éveken keresztül a helyi szerveteket. Az egyik legnagyobb büszkeségem, hogy belekerültem a szociális segítő rendszerbe. Több éven keresztül alkalmasnak bizonyultam arra, hogy kapcsolatot alakítsak ki a látássérültekkel, a mozgássérültekkel. A mai napig a barátomnak tekintek mindenkit a Budakörnyéki Látássérültek Egyesületéből. Úgy gondolom, hogy én többet kaptam tőlük, mint amennyit adtam.

 

6_korzet

6. választókörzet

 

 

Mettől meddig terjed az ön körzete?

Földrajzilag a 6-os választókörzet a Kossuth Lajos utca, a Károly király utca nem tartozik ide, de az Ady Endre utcától a Bretzfeld utcáig igen. A Lévai utca páros oldala benne van. A Szabadság út és a Sport utca benne van.

 

terkep_valasztokorzetek_budaors_2014

 

Mi az, amit ebben a körzetben a következő 5 évben meg kellene oldani?

Egyedi és általános problémák is vannak. Amikor az ember hírét veszi annak, hogy egy szolgáltató, építő cég közterületen, többszörösen környezetszennyező tevékenységet végez és semmit nem csinálnak vele, azt meg kellene oldani. Ez a Komáromi utca Építők útja környékén van. A lakók teljesen jogosan tiltakoznak ez ellen. Porról és komoly zajszennyezésről beszélünk. Ez semmi másról nem szól, csak arról, hogy van egy szabályozás és nem tartatják be.

Több esetben pedig túlszabályozás van, mint például a zöldhulladékok esetében. Az én szememben álszenteskedés az, hogy nem lehet a zöldhulladékot elégetni. Ez ugyanolyan álszenteskedés, mint amikor látom egy nagyáruházban, hogy külön gyűjtik a szemetet és jön a takarítócég munkatársa és egy kukába teszi a szemetet és elviszi. Ez az a túlszabályozás ami felesleges terheket ró mindenkire, de betartatni se tudják.

 

Miért szeretne képviselő lenni?

Azért mert meggyőződésem, hogy amit mi vallunk, az a tisztességes, egyenes beszéd, és az az út, ahogy a közösségek dolgait intézni kellene, az most nem az egyenes út. Errefelé kellene terelni mindent. Az egyenes beszédet vissza kellene hozni a köztudatba! Némi konzervatív értéknek vissza kellene helyezni a súlyát. Az értékrendet vissza kellene igazítani.

 

Mit üzenne a budaörsieknek miért szavazzanak önre?

Aki elgondolkodik azon, hogy szavazzon-e rám, annak bőségesen elég az, amit az értékrendről eddig elmondtam, aki meg el se gondolkodik rajta, annak meg azt üzenném, hogy tanuljon meg gondolkodni.

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.