Hol legyen az óvárosi piac? – Wittinghoff Tamás polgármester javaslata

(Budaörs, 2014. augusztus 25. – Budaörsi Infó) 2014. augusztus 18-ai cikkünkben Kisberk Balázs, a Budaörsi Agrárgazdasági Bizottság elnöke arról nyilatkozott szerkesztőségünknek, hogy 2014. szeptember 12-én, 4 órakor tervezik megnyitni a második budaörsi piacot, a régi posta épületének udvarán Óvárosi Gazdapiac néven. A témával, illetve a helyszínnel kapcsolatban közösségi oldalunkon vita alakult ki, így megkérdeztük Wittinghoff Tamást, Budaörs polgármesterét is, hogy mi a hivatal álláspontja ezügyben. A régi posta épület udvara helyett a polgármester egy másik helyszínt javasol. Olvassák el cikkünkben Kisberk Balázsnak, a Budaörsi Agrárgazdasági Bizottság elnökének küldött levelét.

 

 

A legutóbbbi rendkívüli képviselő-testület ülés napirendi pontjai közül levették az ügyet, azonban a szeptemberi képviselő-testületi ülésen már a napirendi pontok között lesz, Wittinghoff Tamás fogja előterjeszteni.

 

piacÖnök szerint, hol lenne a legmegfelelőbb helyszín az óvárosi piac számára? Várjuk az érintett budaörsiek észrevételeit, illetve javaslatait (e-mail: budaorsiinfo@gmail.com)!

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.