Gyermekruha gyűjtési akció a rászoruló családok iskolakezdéséért

A Magyar Vöröskereszt beiskolázási akciójához kapcsolódóan három Pest megyei Auchan áruházban gyűjt a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete továbbadományozható gyermekruhákat 2014. augusztus 21. és 24. között. Az akció alatt nem csak a rászoruló gyermekeken és családjukon segíthetnek az önzetlen adományozók, de felajánlásukat vásárlási kedvezményekre jogosító kuponokkal méltányolja az Auchan Magyarország Kft.


A Magyar Vöröskereszt beiskolázási akciójához kapcsolódóan három  Pest megyei Auchan áruházban gyűjt a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete  továbbadományozható gyermekruhákat 2014. augusztus 21. és 24. között.

Az akció alatt nem csak a  rászoruló gyermekeken és családjukon segíthetnek az önzetlen adományozók, de felajánlásukat vásárlási kedvezményekre jogosító kuponokkal méltányolja az Auchan Magyarország Kft. Pest megyében a maglódi, a törökbálinti és a dunakeszi Auchan áruházban várják a jó minőségű  gyermekruha adományokat a Pest megyei Vöröskereszt munkatársai és önkéntesei a kijelölt napokon, reggel 8 és este 6 óra között.

A Magyar Vöröskereszt és az Auchan Magyarország Kft. közös akciójában 10 hazai Auchan áruház vesz részt, a Pest megyei áruházak címei az alábbiak:

Auchan Maglód: 2234 Maglód, Eszterházy János utca 1.

Auchan Törökbálint: 2045 Törökbálint, Torbágy utca 1.

Auchan Dunakeszi: 2120 Dunakeszi, Nádas utca 6.

„Az iskolakezdés anyagi terhe sok nehéz körülmények között élő család számára nagy kihívást jelenthet. Az Auchan Magyarország Kft.-vel közös második ruhagyűjtő akciónkkal szeretnénk könnyíteni a családok terhein, támogatni az arra rászoruló Pest megyei gyermekeket és szüleiket.”- nyilatkozta Gecse-Simon Orsolya (szakmai vezető (ig.-h.).

A beérkező ruhaneműket az akciót követően folyamatosan juttatja el a rászorulókhoz a legnagyobb humanitárius szervezet.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.