Az augusztusi Budaörsi Infó a postaládákban!

(Budaörs, 2014. augusztus 05. – Budaörsi Infó) Gyere tortát hegeszteni! Ezzel a főcímmel jelent meg a Budaörsi Infó augusztusi száma. Hogy ez mit is jelent? Keressék augusztus 8-ától a postaládájukban az újságunkat, és abból megtudhatják.

 

A tortahegesztő recept mellett Mák Éva fűszeres bundájú csirkemáj receptjét is megtalálhatják mindjárt a második oldalon.

A Gasztronavigátor alatt a közelgő önkormányzati választásokról olvashatnak bővebben, majd pedig felelevenítjük a Budaörsi Tűzoltó Egyesület nemrégiben megtartott ünnepségét.

Képes oldalunkon a tűzoltó ünnepségről, a tejtermelők tiltakozásáról Budaörsön, és a nagycsaládos számára szervezett gyümölcsosztásról találnak képeket.

A negyedik oldalon Petró Tibor a Budaörsi Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke hívja fel a figyelmet a nyári veszélyekre, majd pedig ugyanezen az oldalon Fehér Tamás a budaörsi Mentőállomás vezetője tanácsait olvashatjuk arra az esetre, hogy mit csináljunk, ha már megtörtént a baleset.

augusztusi_budaoriinfo_ujsag9

 

Egy „gyümölcsöző” együttműködésről is beszámolunk be önöknek, amely összefogás segítségével majdnem 100 családon sikerült segítenie a Budaörsi Agrárgazdasági Bizottságnak.

Nemrég megtartották Budaörsön az első elsősegélyvizsgát. A további vizsgaidőpontokat is megtalálják augusztusi újságunkban.

Budaörsön egy ideje már viták zajlanak a megalakult és alakulóban lévő polgárőrségek között. A fennálló helyzetről a Budaörsi Polgárőr Kiemelten Közhasznú Egyesület elnöke dr. Bilisics Péter és Budaörs polgármestere, Wittinghoff Tamás nyilatkozott újságunknak.

Portré-sorozatunk következő kiemelkedő szereplője Marosi Károly, mindenki Karcsi nővére. Aki csak “nővérkeként” ismeri az nagyon téved, ez a cikkből is kiderül: Marosi Károly egyik verse is megtalálható újságunkban.

augusztusi_budaoriinfo_ujsag8

 

Helyi tehetségkutatónk következő állomása egészen a Ferencváros hamarosan megépülő stadionjáig meg sem állt, hisz a budaörsi Szőke Gábor Miklós volt az, aki ezt a monumentális szobrot megálmodta. Kérésünkre, most Budaörsre gondolt ki egy érdekes szoboróriást.

 

augusztusi_budaoriinfo_ujsag7

 

Az újságunkban megjelent cikkekről bővebben internetes hírportálunkon, a Budaörsi Infó Online-on, a www.budaorsiinfo.hu-n olvashatnak!

Keressenek, szeressenek minket!

augusztusi_budaoriinfo_ujsag3

(Budaöri Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.