Testi sértés Pilisvörösváron

A pilisvörösvári rendőrök egy 53 éves férfit fogtak el. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt F. István 53 éves pilisvörösvári lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. július 24-én 17 óra 30 perc körüli időben Pilisvörösváron az utcán összeszólalkozott egy ott lakó asszonnyal. A nézeteltérés oka a nő kutyája volt. F. István a középkorú nőt szidta és kiabált vele, majd csatlakozott hozzá egy- ez idáig ismeretlen- férfi és egy nő, akikkel tovább szidalmazta a sértettet. Ezt észlelte a nő egyik telekszomszédja, aki rászólt a gyanúsítottra és két társára. A vita azonban dulakodássá fajult, melynek során az 53 éves gyanúsított odalépett a segítséget nyújtó férfihoz, majd a kerítésen átnyúlt egy kb. 2 méter hosszú fa tetőléccel és nagy erővel a férfi feje felé csapott. A sértett a védekezés közben a csuklóján szenvedett sérülést. Eközben F. István ismeretlen társai bíztatták a férfit a bűncselekmény elkövetése során.

 

A helyi férfi az ütést követően a sértetteket megfenyegette azzal, hogy meg fogja őket és a kutyáikat is ölni. A fenyegetésnek nyomatékot adva az 53 éves férfi egy bottal a kerítést elkezdte ütni.

 

F. Istvánt a pilisvörösvári rendőrök a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A büntetőeljárást ellene– szabadlábon hagyása mellett– a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.