Olcsóbban akart utazni

A pilisvörösvári rendőrök elfogták azt a 31 éves férfit, aki nem a saját nevére kiállított utazási utalványt mutatta fel az ellenőrök részére. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály eljárást indított közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 31 éves pilisszántói férfi ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. július 26-án 14 óra 35 perc körüli időben  Pilisszántón felszállt két kiskorú gyermekkel a Pilisszántóról Budapestre közlekedő buszra.

A 31 éves férfi a buszvezetőtől vásárolt egy kedvezményes csoportos menetjegyet. Ezt követően a buszon két ellenőr ellenőrzést hajtott végre. A gyanúsított az ellenőröknek felmutatta a kedvezményes menetjegyét, valamint egy asszony nevére kiállított utazási utalványt, melyen nem szerepelt az utazás napja, illetve nem tartalmazta a kedvezmény jogosultságát a férfi részére. A gyanúsított az ellenőrök részére nem adott át személyazonosító igazolványt, ezért értesítették a rendőrséget.

A 31 éves férfit a pilisvörösvári rendőrök a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A gyanúsított ellen a további büntetőeljárást– szabadlábon hagyása mellett– a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.