Jogosítvány – Megvolt az első elsősegélynyújtó vizsga Budaörsön

(Budaörs, 2014. július 23. – Budaörsi Infó) 2014. július 22-én 14 órakor volt az első elsősegélynyújtó vizsga a Vöröskereszt szervezésében Budaörsön. 14 jelentkező izgult, de mint az eredményekből kiderült, teljesen feleslegesen, hiszen mindegyik jelentkező sikeres vizsgát tett.

 

Napjainkban a jogosítvány megléte nagyon fontos, hisz sok olyan állás lehetőség van, ahol feltételként kikötik, hogy az ideális jelöltnek az autóvezetéshez szükséges papírokkal rendelkeznie kell. Korábbi cikkünkben már olvashattak arról, hogy Budaörsön is van immáron lehetőség a jogosítványhoz szükséges egészségügyi vizsgát letenni a Vöröskereszt jóvoltából.

A mai napon már meg is tartották az első vizsgaalkalmat 14 résztvevővel. A fiatalok a kezdeti izgalmak ellenére kiválóan szerepeltek. Az egészséges vizsgadrukk még javított is az eredményeiken mondta el  Nagy Éva a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete 1. számú Területi Szervezetének területi munkatársa a Budaörsi Infónak.

“A mai vizsga alkalmával minden vizsgázó kiválóan szerepelt. Nagyon jól felkészült csapat volt az első vizsgázó csoport. A következő vizsgaidőpontra már legalább 30 jelentkezőnk van, és 10 fő esetén van lehetőség tanfolyam indítására is Budaörsön.”

Gratulálunk az első elsősegélynyújtó vizsga résztvevőinek a sikeres vizsgához!

elsosegely_nyujtas_voroskereszt

2014. július 22. – Elsősegély vizsga Budaörsön

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.