Pályázatok! Pályáz(z)atok! Pályázatok!

(Budaörs, 2014. július 15. – Budaörsi Infó) Új hónap, új pályáztok és új lendület. A nyár kint már nagyban tombol, és már sokan a nyaraláson is túl vannak, viszont sokan még csak most gyűjtögetnek a strandolásra. Kínálunk egy alternatív malacpersely megtöltő megoldást kreatív szakemberek számára.

1. Pályázat:

A Szerencsejáték Zrt. együttműködésben a kArton galériával országos e-fotó pályázatot hirdet magyarországi és határon túli magyar fotósok részére, több témakörben és kategóriában, összesen 4,5 millió forint összdíjazással. Minimum az 50 legjobb vagy maximum a 100 legjobb kép díjazásban részesül.

Beadási határidő: 2014. augusztus 31-e, éjfél.

Bővebb információért kattints ide.

 

2. Pályázat:

Pályázati felhívás használt anyagokból készült termékek benyújtására értékesítési tevékenységeken való részvétel céljából.

A pályázat az Európai Unió teljes területére meghirdetésre kerül és célja, hogy használt anyagok felhasználásával született ötleteket, termékeket és design-terveket találjon (redesign), azokat a nyilvánosság előtt bemutassa és a jövőben egy vagy több webshop platformon keresztül értékesítse.

A pályázatokat elektronikus úton 2014. július 31-ig lehet benyújtani.

Bővebb információért kattints ide.

 

3. Pályázat:

Az Anyakanyar és a TEVAgy a Hős! program most egy ilyen utazásra invitál minden gyermeket, és meghirdeti közös „Szuperhős Rajz és Meseíró” pályázatát.

A pályázat beküldési határideje 2014. július 31.

Bővebb információért kattints ide.

 

4. Pályázat:

Az RS9 Színház elsősorban ÚJ LOGÓT és olyan, jól variálható dizájnelemeket szeretne, melyek a színház (és a Vallai kert) belső és külső teremiben, valamint az online és offline kommunikációban is felhasználhatók. A nyertes 60.000 forint egyszeri jutalomban részesül, illetve megállapodás szerinti KÜLÖN DÍJAZÁS fejében felkérik a nyertest az arculat kivitelezésére is.

A pályázatok beadási határideje: 2014. JÚLIUS 31. éjfél.

Bővebb információért kattints ide.

 

5. Pályázat:

Építészeti fotópályázatot írt ki Nagypálya címmel, az új Fradi-stadion bemutatására a Magyar Építőművészek Szövetsége és a Miniszterelnökség, valamint a Magyar Művészeti Akadémia. A versenyre amatőr és profi fotósok egyaránt nevezhetnek.

A pályázatok beadási határideje: 2014. július 25.

Bővebb információért kattints ide.

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.