Kábítószert találtak a rendőrök

A budaörsi nyomozók egy 23 éves férfit vettek őrizetbe. Kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya I. Tamás 23 éves biatorbágyi lakos ellen.

A rendőrségre állampolgári bejelentés érkezett arról, hogy egy biatorbágyi családi házban nagyobb mennyiségű kábítószer található.

Az adatgyűjtést követően a budaörsi rendőrök 2014. július 7-én a kora esti órákban megjelentek a bejelentésben megjelölt ingatlan előtt. A házban lakó 23 éves férfi a rendőrökkel egy időben érkezett a ház elé. I. Tamás a rendőrök láttán az autóból kidobott egy rágógumi csomagolást, melyet a nyomozók megvizsgáltak és abban zöld színű növényi törmeléket találtak.

A gyanúsított a rendőrök kérdésére elmondta, hogy a házban közel egy kilogramm marihuánát tart, melynek egy része már ki van csomagolva, eladásra van előkészítve.

A férfi lakásában tartott házkutatás során a nyomozók 806 gramm kábítószergyanús anyagot, 52 gramm fehér színű port, valamint a kábítószer értékesítéséhez használt tárgyakat foglaltak le.

I. Tamást a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozóhatóság kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatásának elrendelését.

kabitoszer3

kabitoszer2

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.