Még mindig keressük Babát, a budaörsi sérült kislány kutyáját!

(Budaörs, 2014. július 04. – Budaörsi Infó) 2014. július 1-jén a Frankhegyről a Szépkilátó utcából eltűnt egy Landseer fajtájú kutya, Baba névre hallgat. Egy beteg kislány nagyon várja haza. Kérjük a budaörsieket, hogy aki tud segíteni, az ne tétlenkedjen. Csákné Horváth Éva a kutya gazdája nyilatkozott a Budaörsi Infónak. Elmondta, hogy nagyon várják haza az eltűnt kutyust, hisz a lányuknak nagyon sokat jelent!

KERESSÜK BABÁT, a segítő kutyát!!!

Landseer fajtájú másfél éves fekete-fehér kutya, Budaörsön a Szépkilátó utcából tűnt el (2014. július 1.) délben. Baba névre hallgat, egy kislány segítő kutyája. A kutyus májbeteg, gyógyszeres kezelésre szorul.
Nincs rajta nyakörv, chip van benne. Ha bárki látja, jelentkezzen a +36-20 / 928-7631-es telefonszámon!

babaCsákné Horváth Éva a kutya gazdája a Budaörsi Infónak elmondta, hogy nagyon várják haza az eltűnt kutyust, hisz a lányuknak nagyon sokat jelent.

„Baba a kertből tűnt el, nem tudjuk, hogyan jutott ki. Nagyon fontos nekünk, mert a lányunk sérült, és a kutyust kiképeztük a vele való együttműködésre. Ez leginkább motivációs és játékos feladatokat jelent, de a sétáknál, és a lépcsőn járásnál támasztást, védelmet, segítséget.

A kutya nagyon kedves, szelíd, de sajnos ő is beteg. Minden nap gyógyszert kap, és enélkül nagyon félő, hogy hamar rossz állapotba kerül. Nagyon várjuk haza, minden segítségre szükségünk van, jutalmat is felajánlunk. Ő nagyon különleges számunkra, hozzánk tartozik!”

baba3

 

Kérünk minden budaörsit, hogy segítsen ahogy tud, akár csak a cikk megosztásával is vagy a hír bármilyen módon való továbbadásával!

(Budaörsi Infó)

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.