Nincsenek új mérgezett vagy szöges zsömlék

(Budaörs, 2014. április 29. – Budaörsi Infó) Április elején számoltunk be először a Liliom utca végében lévő Nap-hegyi parkerdőben talált szöges és mérgezett zsömlékről. Hírünk nyomán az RTL Klub is készített beszámolót, aminek hatására cikkünk többmilliós nézettséget és többezres megosztást ért el. De mi történt azóta? Felkerestük a Budaörsi Rendőrkapitányságot és arról érdeklődtünk, hogy milyen előrelépés történt az ügyben. Választ a Pest Megyei Rendőrfőkapitányságtól kaptunk.

 

A hivatalos feljelentés megtörtént a rendőrség felé ismeretlen tettes ellen. Jelenleg a leadott zsömlék bevizsgálása történik.

Beluzsárné Belicza Andrea r. szds. a Pest Megyei Rendőrfőkapitányság sajtószóvivője a Budaörsi Infónak a következőképpen nyilatkozott az ügyről:

“Hatóságunkhoz érkezett megkeresésére hivatkozva tájékoztatom, hogy a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya- a hatósághoz érkezett feljelentés alapján- maradandó egészségkárosodást vagy pusztulást okozva elkövetett állatkínzás vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított ismeretlen tettes ellen. Ennek során a nyomozóhatóság a szükséges eljárási cselekményeket végrehajtotta, azonban a folyamatban lévő nyomozás érdekeire hivatkozva további információ az üggyel kapcsolatban nem közölhető.”

 

Amit mi tapasztaltunk az elmúlt egy hónapban, hogy a feljelentést követően már nem találtunk kint sem szöges, sem pedig mérgezett zsömléket. Reméljük, hogy ez így is marad a továbbiakban is.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.