Garázdaság Budakeszin

Budakeszin garázdaság miatt kellett intézkedni a rendőröknek. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt C. Ferenc 48 éves érdi lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. április 25-én 15 óra körüli időben bement Budakeszin, egy éjjel-nappal nyitva tartó üzletbe, ahol sértegette a bent tartózkodó személyeket, kiabált és kilocsolta a bolt padlójára a kezében tartott italt. Ezt követően a 48 éves férfi több alkalommal belefejelt az üzlet falába és kirakatába. C. Ferencet a viselkedése miatt kiküldték a helyiségből, ezért a gyanúsított az utcán folytatta a hangoskodást és belerúgott az egyik parkoló autó motorháztetőjébe. Mikor a jármű tulajdonosa kérdőre vonta a férfit, akkor rátámadt és a ruháját megragadva a földre rántotta. A sértett segítségére sietett egy járókelő, aki az autó tulajdonosával az agresszív gyanúsítottat visszatartotta a rendőrök kiérkezéséig.

 

A járőrök a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították C. Ferencet, akit gyanúsítottként hallgattak ki. Ellene a további eljárást- szabadlábon hagyása mellett- a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.