Kiírta az Önkormányzat a helyi civil szervezetek 2014. évi pályázatát

Budaörs Város Önkormányzata fontos feladatának tekinti a helyi feladatok végrehajtásában résztvevő civil szervezetek támogatását, ezért a korábbi évekhez hasonlóan 2014. évre is nyílt pályázatot hirdet a budaörsi civil szervezetek támogatására. A kiírásra 2014. április 18-áig nyújthatók be a pályázatok.

Budaörs Város Önkormányzata fontos feladatának tekinti a helyi feladatok végrehajtásában résztvevő civil szervezetek támogatását, ezért a korábbi évekhez hasonlóan 2014. évre is nyílt pályázatot hirdet a budaörsi civil szervezetek (egyesületek és alapítványok) támogatására.

A pályázati felhívás az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló 2011. évi CLXXV. (Civil tv.)törvénnyel és az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII. 31.) Korm. rendelet VI. fejezetében foglaltakkal összhangban kerül kiírásra.

1. Pályázat célja:

A városban működő civil szervezetek által megvalósuló, öntevékenységre épülő szakmai, generációs vagy szabadidős programok, kulturális, művészeti, sport és ifjúsági rendezvények támogatása és ehhez kapcsolódóan az éves – a szakmai feladatok ellátásához szükséges – működési költségek biztosítása.

2. A támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg és forrása: 30.000.000. Ft Budaörs Város Önkormányzata 2014. évi költségvetéséről szóló 2/2014. (III.03.)  ÖKT rendelet alapján
Az egy pályázó által elnyerhető maximális támogatás: 1.200.000 Ft.

Ezen belül működési költségekre elnyerhető maximum: 100.000 Ft

A pályázat postai úton vagy személyesen nyújtható be, a benyújtás határideje (a postabélyegző végső dátuma): 2014. április 18.

 

Kapcsolódó dokumentumok:
Forrás: budaors.hu

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.