Baleseti és égési sérülések okozták Paul Walker halálát

Baleseti és égési sérülések okozták a Halálos iramban című akciófilm-sorozat sztárja, Paul Walker halálát – jelentette be szerdán a Los Angeles megyei törvényszéki halottkémi hivatal.

 

 

A toxikológiai vizsgálat leleteire – amelyekből kiderülhet majd, hogy az alkohol és a kábítószer játszott-e szerepet a tragédiában – még 6-8 hétig várni kell. Az előzetes halottkémi vizsgálat eredményére a fogászati azonosítás elhúzódása miatt kellett ilyen sokáig várni. A Los Angeles megyei seriffi hivatal szerint a sebesség szerepet játszott a balesetben.

A 40 éves Walker és barátja, a 38 éves Roger Rodas szombaton vesztette életét a kaliforniai Santa Claritában, miután az őket szállító 2005-ös Porsche Carrera GT egy lámpaoszlopnak ütközött és kigyulladt. Az autó szakemberek szerint nehezen kormányozható. Az gépkocsit az autóversenyző és autóbolt-tulajdonos Rodas vezette.

A halottkém szerint a Porsche mindét utasának halálát az ütközéses baleset okozta. Walker az oszlophoz csapódás után néhány másodperccel veszette életét. Az autó nem sokkal az ütközés után kigyulladt. A jelentés szerint Rodas a baleseti sérülésekbe halt bele, de az a dokumentumból nem derült ki, hogy élte-e még, amikor a Porsche lángba borult.

A CNN szerint a két áldozat boncolását két orvos egymástól függetlenül végezte, ezért nem biztos, hogy a leírásokban mutatkozó eltéréseknek különösebb jelentőséget kellene tulajdonítani.

A Universal Pictures szerdán határozatlan ideig felfüggesztette a Halálos iramban (Fast & Furious) hetedik részének forgatását. A filmstúdió még nem döntötte el, hogy Walker halála után hogyan folytassa a nagy költségvetésű produkciót. A film, amelynek felvételei szeptemberben kezdődtek, a tervek szerint július 11-től került volna az amerikai mozikba.

A stúdió bejelentette, hogy a sorozat hatodik részéből befolyt profit egy hányadát felajánlja a Walker által alapított jótékonysági szervezetnek.

A The New York Times szerint egyébként december közepétől lesz látható az alacsony költségvetéssel készült Hours című film az interneten, a mozikban pedig a következő év elején mutatják be a Brick Mansions című filmet, mindkettő Paul Walker szereplésével.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.