II. BSC Nyílt Nap Budaörsön – 17 órától tánc és dzsudó bemutató

(Budaörs – 2013. november 20., Budaörsi Infó) Ma tartják a II. BSC Nyílt Napot Budaörsön. A délelőtt folyamán az összes budaörsi általános iskola negyedikes tanulói a Városi Sportcsarnokban hat BSC-sportágat próbálhatnak ki sorverseny formájában. Délután pedig tánc, dzsudó bemutató, és foci várja az érdeklődőket. 

A Budaörsi Sport Club idei második nyílt napjára látogatott el a Budaörsi Infó. Az első órában több mint 100 gyerek érkezett a Városi Sportcsarnokba. Úgy kalkuláltak a szevezők, hogy 250 gyerek lesz körülbelül a délelőtt folyamán. A délután 5 órakor kezdődő programnál, ahol minden sportág jelen lesz, a lelátón akár 400 néző is összegyűlhet.

A Budaörsi Infó Somlyó Gergelyt a Sport Club elnökét kérdte a BSC feladataival, és a programmal kapcsolatban.

„A Budaörsi Sport Clubnak két fő feladata van. Az egyik az, hogy Budaörs városát a lehető legmagasabb szinten képviseljük versenysport területén, belföldön és külföldön egyaránt.

A másik fő feladatunk pedig az, hogy minél több gyerek ismerkedjen meg a sporttal, minél több gyerek tudja azt egyáltalán, hogy a városában van egy jövőre 90 éves sportklub, és hogyha úgy érzi akkor versenyszerűen sportoljon, vagy ha csak hobby szinten is, de törődjön az egészségével.”

 

sportnap2

 

A mai rendezvénnyel kapcsolatban mit tartanak a legfontosabbnak?

„Két fő célunk van a mai rendezvénnyel kapcsolatban, az egyik az, hogy az összes általános iskola negyedik osztályos tanulóit megmozgassuk. Olyan nyílt testnevelés órát tartsunk, ahol a  BSC hat sportágát megismerjék egy olyan tesióra keretén belül, ahol hatszor nyolc perc alatt minden sportágat kipróbálhatnak.

A másik célunk, hogy minél többen válasszák az egészséges életmódot, a sportot.

Egyébként, öröm nézni, hogy mindenki jól érezi magát.” – mondta el Somlyó Gergely.

 

sportnap5

 

A program délutáni részében mindenkit  szeretettel várnak  kortól függetlenül. Lehetőség lesz mindenki számára mind a hat sportágat kipróbálni.

Öt órakor tánc és dzsudó bemutató lesz, ami nagyon érdekesnek ígérkezik. 

Majd a nap végén egy 4-es  foci torna következik, amelynek résztvevői az Önkormányzat, a Budaörsi Sport Club, a Budaörsi Kézilabda Klub és a BTG Kft csapatai lesznek. Szoros és izgalmas verseny várható.  Mindenképp megéri megnézni. 

 

Amennyiben bármely sportág megtetszik az érdeklődőknek a www.budaorsisportklub.hu lehet jelentkezni vagy bővebb információt kérni a különböző szakosztályok edzéseiről.

 

sportnap4

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.